Paté di Olive Verdi![](https://www.conservegallo.it/wp-content/plugins/ultimate-product-catalogue/images/insert_link.png)
![Paté di Olive Verdi Image](https://www.conservegallo.it/wp-content/uploads/2018/11/patè-olive-verdi.jpg)
Le olive verdi semilavorate, perfettamente integre, dopo essere state selezionate vengono sottoposte ad opportuni lavaggi . Successivamente vengono immerse in una soluzione acquosa di aceto di vino bianco , acido citrico e acido L- ascorbico e scottati. Le olive estratte dalla soluzione , si fanno sgocciolare, si denocciolano e omogenate fino a ridurle a patè. Si provvede quindi all’invasamento. Di seguito vengono formati confezioni di termopack (realizzata con plastica termoretraibile).
The green olives semifinished, perfectly intact, having been selected and cleaned, is desalted. They are subsequently immersed in an aqueous solution of white vinegar, citric acid and L-ascorbic acid. The olives extracted from the solution, they are drained, you denocciolano and homogenized to reduce them to pate. It provides for the filling of the vessels w, closing, heat treatment, cooling and packaging Termopack (made with plastic shrink wrap).
Il prodotto può essere consumato tal quale oppure a seconda dei gusti del consumatore, si presta alla preparazione di contorni, condimenti, ecc.
The product can be used just as it, according the consumer taste or for to side dish, condiment .
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The green olives semifinished, perfectly intact, having been selected and cleaned, is desalted. They are subsequently immersed in an aqueous solution of white vinegar, citric acid and L-ascorbic acid. The olives extracted from the solution, they are drained, you denocciolano and homogenized to reduce them to pate. It provides for the filling of the vessels w, closing, heat treatment, cooling and packaging Termopack (made with plastic shrink wrap).
Il prodotto può essere consumato tal quale oppure a seconda dei gusti del consumatore, si presta alla preparazione di contorni, condimenti, ecc.
The product can be used just as it, according the consumer taste or for to side dish, condiment .
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